tiistai 15. tammikuuta 2013

About my old comic

( This post is about my very old comic which I started to draw when I was about 11-year-old, and I drew it like 5 years. Here is some old pictures )

Kädet ylös kuka tunnustaa muistaa? Piirsin Villikoira Varjo sarjakuvaa monet vuoden päivät, kunnes tarinan kliseisyys ja lapsellisuus alkoi kuplia päässä liikaa, etten nähnyt enää syytä viedä moista käsiin levinnyttä aikaa vievää projektia loppuun. Tarinanhan aloitin Hyvin nuorena. Ihme kyllä, tarinaa seurasi lähes päivittäin ~200 lukijaa.
Varjon jälkeen olen piirtänyt lähinnä vain lyhyitä sarjakuvia. Mutta, tämän postauksen tarkoitus ei ole vain muistella menneitä, vaan viime aikoina pitkän ajan jälkeen on vähän alkanut tekemään mieli piirtää taas pitkää (koira)sarjakuvaa.. Kovin on vain aikaavievä asia. Mutta tässä lopussa yksi sivu minkä piirtelin sarjakuvainnostuksissani.







Sekä Varjoon liittymätön uusi sivunen, tekstit lisäsin vasta ennen postausta aika nopeasti, fontti ei siis ole loppuun asti mietitty


10 kommenttia:

  1. Ah, siirryinpä seuraamaan tätä kun tänne löysin ~ ^.^ Minunkin taideblogia saa ihan vapaasti kurkkia.

    Ja todellakin, kuka voi unohtaa Varjon? >D

    Siihen liittyy niiiin paljon muistoja. Muistan, kun aina näytit minulle valmiita ruutuja tai jopa sivuja ennenkuin julkaisit ne. Ja aina kurkin milloin jatkat sitä ja pidinhän tosiaan sitä fanilistaakin joskus aikanaan x)

    Tuo sarjiskokeilukin on aivan ihana, tuo mustavalkoinen pentu o__o ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa seuraamaan ja hehee en ole minäkään unohtanut fanilistoja myöten! Harmi että iski täydellinen katkos piirtämiseen jossain vaiheessa pitkäksikin aikaa, olisi muuten voinut aloittaa puhtaalta pöydältä paremman sarjakuvan kun seuraajiakin riitti. Muutta mutta kaikki aikanaan, olisi hirmu kiva lähteä taas tekemään pitkää sarjakuvaa nyt kun vielä menin keksimään mielenkiintoisen tarinan. Mutta on se vain niin aikaavievää, ja pitäisi riittää aika muihinkin isompiin piirroksiin kuin vain koirasarjakuviin.. Tulipa selostus mutta näistä lisää joskus :D

      Poista
  2. Oih voih, nostalgiaa! Olin suunnaton Derry-fani ja muistan Villikoira Varjo -foorumilla Nakki-nimimerkillä pyörineenä 9-10(?) -vuotiaana piirtäneeni siitä fanarttia, jossa koiran takajalat peittää puska: en osannut piirtää koiran takajalkoja. :D Varjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei! Oli yllättävän nostalgista itsellenikin kun selailin koneelta vanhoja sivuja. Voisi joku kerta piirtää taas edes yhden oikein vanhan sivun uusiksi

      Poista
  3. Varjon muistan minäkin.:) Oli mahtavaa seurata kehittymistäsi piirtäjänä.

    VastaaPoista
  4. Antaisin vaikka mitä jos voisin vielä joskus lukea koko sarjakuvan :D Olin niin nuori kun tätä seurasin, mutta ilman Varjoa musta ei olisi varmaan koskaan tullut koirapiirtäjää, hehe. Kehityksesi oli kyllä huikeaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh tosi hienoa kuulla jos olen ollut edes vähän piirustusintoa potkimassa, kiitos! :) Koko Varjo sarjakuvan hommaaminen takaisin luettavaksi kokonaisuudessaan olisi melkoisen urakan takana, mutta jotain pätkiä voin esimerkiksi tänne blogiin joskus laittaa :)

      Poista
  5. Ooh! Tosi hienoo koira sarjista/ kuvia ;D

    VastaaPoista